onsdag 25 februari 2009

Intro

Hej!

Denna blog är skapad för att sprida information om vad vi alla kan göra för att göra världen bättre. För att göra världen bättre så bör vi först se till vår egen omgivning och rätta till den, först då kan vi gå vidare med den övriga världen.
Bara ta första bästa tidning och läs vad som händer i Sverige och du kommer att se att din omgivning inte är som den ska vara.

Är det ok att våra föräldrar och barn ska vara rädda för att bli rånade, misshandlade eller till och med våldtagna på vägen hem från affären på kvällen?
Svaret är givetvis "nej" för oss alla men ändå händer det rakt framför våra ögon. Kanske accepterar vi det så länge det inte händer oss själva eller någon som står oss nära eller kanske har det successivt vuxit och vi bara tagit detta som en del av vår vardag. Oavsett anledning så tror jag att det finns många som är som jag och inte vill acceptera att detta fortsätter att hända. Något måste göras och min första insats är denna bogg i förhoppning att samla fler personer till denna "kamp" mot orättvisorna i våra egna städer och kvarter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar